logo2014                                3cxheader

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren.
Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen.
Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld.
Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.

Bij ons kunt u kiezen voor een eigen centrale of een centrale bij een provider 3CX is hierin de beste keus. Beide opties hebben zo hun eigen mogelijkheden en voordelen.
Wij adviseren u graag welke oplossing voor u het beste is.

3CX IP Telefooncentrale is een software gebaseerde VOIP Telefooncentrale die de traditionele hardware Telefooncentrale vervangt. De IP PBX van 3CX is specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows en is gebaseerd op de SIP-standaard. Daardoor is het eenvoudiger te beheren en kunt u elke SIP-telefoon gebruiken (zowel software als hardware).

3CX

Een PABX van 3CX is uniek in zijn soort. Volledig software based, dus schaalbaar en eenvoudig te beheren. De PABX is Windows based dus overal inzetbaar, zowel ”on-premise” als ”hosted”.

Met name het prijsmodel is interessant. U betaalt niet per extensie/lijn maar per maximaal aantal simultane gesprekken.

Doordat de 3CX PABX in uw eigen beheer is, kunt u desgewenst zelf de configuratie regelen. U bent dus niet afhankelijk van derden.

 

3CXPS_Standard

3CX PABX Standard Edition

Met 3CX beschikt u over uw eigen geavanceerde PABX. Profiteer van alle denkbare features en neem zelf desgewenst het beheer in handen. Geen bijzondere meerkosten voor extra PABX features als call logging, reporting, IVR, call forward, MWI, CTI koppeling, vast/mobiel integratie en meer…

 

 

3CXPSPRO

3CX PABX PRO Edition

De 3CX PRO edition gaat nog een stap verder dan de toch al complete 3CX Standard. Bij de PRO kunt u profiteren van CRM integratie, geavanceerde wachtrij statistieken, wallboard functionaliteiten en meer…

 

3cx_maintenance

3CX Maintenance

Iedere 3CX PABX wordt geleverd met 1 jaar gratis Maintenance. Met deze Maintenance bent u een jaar lang verzekerd van alle updates, service packs en version upgrades. Het is aan te raden om altijd Maintenance bij te kopen voordat de periode verloopt.

 

3CX_WM_160x160

3CX WebMeeting

Met WebMeeting van 3CX, start u conferentie gesprekken in een handomdraai. Werkt op PC, tablet en smartphone. Enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een browser…

Voor meer informatie en prijzen over 3CX klikt u hier