Een goede beveiliging van uw computer is van essentieel belang voor een goede werking van uw systeem. Denk hierbij aan een goede virusscanner en firewall.

Wij zijn Gold Reseller van AVG antivirus producten. AVG is een van de beste antivirus scanners op dit moment en is bovendien gunstig geprijsd. AVG beschermt op het moment van schrijven meer dan 172 miljoen systemen tegen virussen, malware, spyware, fishing en hackers.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en verzorgen de installatie van AVG.

AVG Internet Security 
De beste bescherming tegen virussen omvat nu nieuwe privacyfuncties om uw privégegevens te beschermen.

Virussen, bedreigingen en malware worden gedetecteerd en tegengehouden
Geweldige eenvoudig te gebruiken bescherming die iedereen nodig heeft
Het is onze taak virussen te stoppen voor ze uw pc bereiken. We controleren bestanden voor u ze opent, Facebook-koppelingen voor u klikt, uw e-mail voor u deze ontvangt en uw websites voor u ze bezoekt.

U krijgt: AntiVirus, AntiMalware (AVG Resident Shield), AVG Anti-Rootkit, AVG E-mailscanner, AVG Protective Cloud Technology, AVG Community Protection Network, AVG LinkScanner® Surf-Shield, AVG Social Networking Protection.

AntiVirus 
Helpt virussen, wormen en Trojaanse paarden te stoppen en te verwijderen, en de verspreiding ervan tegen te gaan.

AntiMalware (AVG Resident Shield)
Beschermt u tegen malware op uw pc en houdt alles wat geïnfecteerd is tegen.

AVG Anti-Rootkit
Detecteert en verwijdert gevaarlijke rootkits die schadelijke software verbergen waarmee de controle van uw computer kan worden overgenomen.

AVG E-mailscanner
Detecteert geïnfecteerde of onbetrouwbare binnenkomende bijlagen, zodat deze uw pc niet kunnen beschadigen. Werkt als invoegtoepassing voor e-mailtoepassingen, waaronder Microsoft Outlook®, of als scanner voor POP 3-, SMTP- en IMAP-accounts.

AVG Protective Cloud Technology
Identificeert en voorkomt nieuwe bedreigingen “in the cloud” via automatische updates voor uw antivirussoftware.

AVG Community Protection Network

Zet elke nieuwe bedreiging die een van onze communityleden tegenkomt onmiddellijk om in bescherming voor iedereen. Het resultaat is een steeds betere bescherming tegen virussen voor de hele AVG-community.

AVG LinkScanner® Surf-Shield
Slimme preventietechnologie die voorkomt dat u op geïnfecteerde of criminele sites terechtkomt. Controleert actief elke website voordat u klikt en houdt u tegen wanneer iets verdachts wordt gedetecteerd.

AVG Social Networking Protection
Controleert koppelingen die worden uitgewisseld wanneer u sociale netwerken bezoekt, zoals Facebook®, en Twitter®, zodat u en uw vrienden veilig zijn.